• Nazovite nas: +385 91 433 2861
  • Email adresa: hello@objektart.hr
  • Radno vrijeme: pon - pet, 08:30-16:30

O Nama

O nama

Mi smo tvrtka koja niz godina djeluje kao regionalni ured proizvođača podnih obloga čiji smo ekskluzivni zastupnici i distributeri

Mi smo tvrtka koja niz godina djeluje kao regionalni ured proizvođača podnih obloga čiji smo ekskluzivni zastupnici i distributeri. Zastupamo tvrtke u zemljama regije, a na području Hrvatske sudjelujemo u projektima u svim fazama projekta, od faze projektiranja do zavšne faze ugradnje. Nudimo uslugu ugradnje svih svojih proizvoda na području RH, te post-prodajni servis i održavanje. Arhitektima, dizajnerima i projekt managerima nudimo savjetovanje pri odabiru podnih obloga, te tehničku podršku vezanu za zakonske norme, izvedbu i dizajn, a investitorima kompletnu uslugu isporuke, ugradnje i naknadnog servisiranja. Svim svojim klijentima omogućujemo besplatne uzorke i materijale za odabir.

Glavnina projekata u kojima sudjelujemo odnosi se na uredske i poslovne prostore, hotele, objekte za turizam, vrtiće, škole i industrijske pogone. Svojim radom nastojimo olakšati stresnu fazu izgradnje ili renovacije objekata poštujući ugovorene rokove i dogovorene uvjete. Budući da djelujemo kao zastupništvo proizvođača, svim klijentima omogućujemo povoljnu ponudu materijala, kao i ugradnje. Naš cilj je omogućiti klijentima odabir materijala i tijek radova bez stresa i napetosti, te zadovoljstvo krajnjim izgledom prostora.