• Nazovite nas: +385 91 433 2861
  • Email adresa: hello@objektart.hr
  • Radno vrijeme: pon - pet, 08:30-16:30

OSTALI PROIZVODI

1Wall-to-wall tepisoni

Topla podna obloga od tekstila koja se postavlja od zida do zida daje prostoru luksuz i eleganciju kakvu imaju hoteli najviše kategorije, osigurava akustičnu izolaciju i omogućuje postizanje posebnog dizajna prostora s individualnim uzorcima i bojama. Dizajn prilagođavamo potrebama projekta i u suradnji s projektantima smo u mogućnosti izraditi uzorak po narudžbi. Osim individualnih uzoraka, u ponudi je bogata paleta boja i uzoraka već postojećih prijedloga koji se mogu koristiti i uklopiti u nove ili već postojeće objekte.

2SmartStrand Forever clean

Prvi tepih koji kombinira nanotehnologiju i inovativnu strukturu vlakna koja omogućuje jednostavno održavanje i uklanjanje mrlja od kave, vina, hrane i kozmetike.  Vlakno stvoreno 2005. iz kukuruzne glukoze brzo je pronašlo svoje mjesto na tržištu kao idealno rješenje za obiteljske kuće, hotele i apartmane.

 

  • Prvo novo vlakno predstavljeno na tržištu nakon 50 godina
  • Prvi ekološki proizvod izrađen iz obnovljivih izvora
  • Jedino vlakno koje unaprijeđuje dugotrajnost i trajno ugrađenu Nanoloc™ zaštitu od mrlja koja se ne ispire
  • Tepih koji ima najviše ocjene zadovoljstva kupaca, čistoće i dugotrajnosti
  • Tepih dolazi u opcijama wall-to-wall i kao komadni tepih s dimenzijama po narudžbi

3Axminster 80-20 koncept

Tradicionalni proizvod kao preteča današnjih tepisona od zida do zida je Axminster tepih izrađen od kombinacije vune i poliamida u omjeru 80% vuna i 20% PA. Axminster tepih je specifičan po svojoj strukturi izrade jer se proizvodi na stroju koji imitira ručni, tradicionalni način tkanja i izrade na način da se vlakno prethodno prede i priprema bojenjem, a zatim na modernom tkalačkom stanu pretvara u finalni proizvod. Zbog svoje strukture i načina izrade ovakav tip tepiha može omogućiti individualni dizajn prema potrebama projekta. Vlakna fine novozelandske vune omogućuju prirodan izgled boja, a u prostoru djeluje kao zvučna i toplinska izolacija, te prirodan regulator vlažnosti zraka.

4Digitalni print

Mogućnost digitalnog printa visoke rezolucije na nekoliko različitih materijala i opcija. Izrađujemo tepih po narudžbi s individualnim dizajnom. U mogućnosti smo aplicirati fotografije visoke rezolucije ili satelitske snimke područja na tepih. Ovakvim tipom proizvoda omogućujemo potpunu kostumizaciju prostora i prilagodbu zamišljene ideje na interijer. Mogućnosti su  gotovo beskonačne, a krajnji rezultat može postati vaš prepoznatljiv vizualni identitet.

5Otirači s logo otiskom

Kako bi branding vase tvrtke bio potpun, u ponudi imamo i vanjske, te unutarnje logo otirače na koje printom apliciramo vaš logo i brand boje.