14
Nov

DSGN

Nova, redizajnirana DSGN kolekcija sastavljena je od 3 komplementarna proizvoda u 16 boja. DSGN Cloud je kolekcija inspirirana oblacima, vječnim motivom mnogih umjetnika, slikara, sanjara i pisaca. Duboka veza s prirodom i želja za unošenjem daška vanjskih prostranstava u interijer bili su glavni motiv za razvoj uzorka kolekcije. Blagi prijelazi između tamnih i svijetlih tonova u neutralnim bojama omogućavaju smirivanje interijera uz zadržavanje zaigranosti kroz blago definirani dizajn, dok korištenjem jarkih boja interijeru dodajemo zaigranost, hrabri izričaj i upečatljiva obilježja.

DSGN Tweed nadahnut je vječnim tkanjem tvida, gustim strukturama i uzorcima Chanelovih kaputića. Ovaj proizvod u interijer unosi visok nivo elegancije i sofisticiranosti, a služi kao neutralna podloga drugim interijerskim rješenjima.

Ideja da tržištu ponudimo dizajnerski neutralan proizvod koji će, kada se koristi samostalno, dodati teksturu podnim oblogama, a u drugim varijantama poslužiti kao neutralna podloga za građenje dizajna interijera, bila je nit vodilja pri kreiranju proizvoda DSGN Absolute. Kombinacija dvije blago kontrastne boje stvara blago isprani efekt i ujednačava vizualni dojam.

Svi proizvodi DSGN kolekcije kreirani su na način da izgledaju jednako dobro kada se ugrađuju samostalno ili u kombinaciji. 

Svoje kataloge i uzorke u formatima 50x50cm naručite besplatno putem stranice www.modulyss.com, upitom na naš e-mail hello@objektart.hr ili na broj telefona +385 21 334 144.