• Nazovite nas: +385 91 433 2861
  • Email adresa: hello@objektart.hr
  • Radno vrijeme: pon - pet, 08:30-16:30

PLANIRANJE

1Kako započeti s odabirom podne obloge za Vaš prostor?

Podne obloge su od velike važnosti prilikom projektiranja i izgradnje. Prostoru određuju karakter i daju podlogu za druga dizajnerska i tehnička rješenja koja će omogućiti ugodan ambijent i korištenje prostora. Osim toga, podne obloge su trajno rješenje koje ne bi trebalo mijenjati svakih nekoliko godina i jako je bitno da budu kvalitetne i izdržljive.

U slučaju odabira pogrešne i neadekvatne podne obloge, mijenjanje je obično višestruko skuplji zahvat od investicije u kvalitetniji proizvod u samom početku. Bez obzira da li je Vaša zamisao u fazi idejnog projekta ili ste već uznapredovali u razradi ideje i izvedbi, možemo sudjelovati kao pouzdani partneri.

2Slijedeći korak je IDEJA

Da bismo započeli s izradom tepiha, tepisona ili odabirom drugih obloga za prostore, bitno je da imamo jasnu povratnu informaciju o konkretnim idejama, Vašim željama i opisima projekta. Ukoliko nemate jasnu ideju o vrsti, strukturi i boji podne obloge koju želite, pozivamo Vas da se inspirirate bogatom kolekcijom postojećih prijedloga ili nam pokažete sličan proizvod i interijer koji želite postići.

3Razvoj proizvoda

Nakon razrade ideje i koncepta dizajna, kolege u odjelu dizajna će za Vas pripremiti 2D i/ili 3D vizualizaciju prostora kako bi dobili dojam budućeg prostora i lakše odabrali najbolje rješenje.

4Testiranje

Kako bi dobili bliži uvid u odabrane materijale u mogućnosti smo prezentirati odabrane obloge u uzorcima većih formata: 0,5 m2, 1 m2, 2 m2. Mnogi klijenti uključeni u razvoj projekta se odluče i na izvedbu uzornih soba koje služe kako bi se na vrijeme uočili nedostatci ili potreba za određenim izmjenama i u konačnici isti uklonili prije realizacije cjelokupnog projekta.

5Potvrda dizajna

Nakon prijedloga dizajna, odobrenja uzorka i/ili uzorne sobe, Vaša narudžba je spremna za proizvodnju

6Proizvodnja

U suvremenim proizvodnim pogonima, od kojih neki imaju stogodišnju tradiciju, u srcu Europske Unije i središta europske tekstilne industrije, potruditi ćemo se da Vaša ideja ugleda svjetlo dana u rokovima od 2 – 4 tjedna od potvrde narudžbe. Pažljivo odabrani dobavljači s kojima surađujemo posebnu pozornost polažu na kvalitetu, održivost proizvodnje, korištenje neštetnih materijala i smanjenje otpada prilikom proizvodnje i pakiranja. Inovativni procesi i stalni nadzor kvalitete su jamstvo da ćete u odabranim proizvodima uživati dugi niz godina.

7Isporuka i ugradnja

Nakon proizvodnje, Vaš odabrani proizvod isporučujemo na ugradnju odabranim izvođačima ili našim kolegama koji će se pobrinuti da posljednja faza izvedbe prođe bez stresa i u dogovorenim rokovima.