• Nazovite nas: +385 91 433 2861
  • Email adresa: hello@objektart.hr
  • Radno vrijeme: pon - pet, 08:30-16:30

MODULYSS

MODULYSS

Tepih ploče Modulyss

Modularne tepih ploče branda modulyss nude zanimljiv spoj kvalitete, teksture, boja i dizajna.

Ovaj se proizvod može primijeniti u svim prostorima kojima je potrebna udobna podna obloga, poboljšana zvučna izolacija i moderan dizajn.

Ploče su prvenstveno stvorene kako bi odgovorile na potrebe za ugradnjom u visokim uredskim zgradama na uzdignutim podovima, ali svoju primjenu nalaze i u mnogim obrazovnim institucijama, knjižnicama, hotelima, apartmanima i kućnim uredima.

Modulyss je brand prisutan u više od 100 država svijeta. Kvaliteta njihovih proizvoda prepoznata je u svim segmentima arhitekture, dizajna i građevine, što potvrđuje činjenica da su dobitnici brojnih RED dot, Love that design, Office best, German design award i Mixology nagrada za dizajn, inovaciju i kvalitetu.

Ploče dolaze u formatima 50*50 cm, 25*100 cm, 50*100 cm i 100*100 cm te nude gotovo neograničene mogućnosti kombiniranja i formiranja individualnog dizajna spajanjem različitih boja, tekstura i proizvoda u istom prostoru. Također omogućuju brzu i laku izmjenu, postavu bez ljepila nakon koje tepih možete ukloniti bez oštećenja podloge, dugotrajnost proizvoda i postojanost boja

Videa

Kategorije proizvoda

Katalozi