• Nazovite nas: +385 91 433 2861
  • Email adresa: hello@objektart.hr
  • Radno vrijeme: pon - pet, 08:30-16:30

Proces

Podnapis

Agenda Plejade – ZZ
Kako izaći iz višestoljene karantene straha i kontrole koje je uspostavio NWO (Novi svjetski poredak) na Zemlji? Kako spoznati poruku sa sazviježđa Plejada, i njegovog potencijala za napredovanje u viša stanja svijesti i postojanja te promijeniti frekvenciju iz zombija i postati slobodno kozmičko biće? Na to će nam odgovoriti Barbara Hand Clow, koja je kanalizirala poruke s Plejada, iz Alciona, centralnog sunca naše galaksije.

Đotiš – RZ

Kako planete utječu na naš život? Poznata nam je poslovica „Kako na nebu, tako i na zemlji“, koja zapravo kaže da sve što se događa na Zemlji, se događa u višim planetarnim nivoima i zvijezdama. Zbog naše loše karme, svi problemi i patnje u životu, nastaju zbog ratova planeta koje su povezane s nama.

Đotiš – vedska astrologija

Kao što postoje okrutni i blagi ljudi, tako postoje i okrutne i blage planete. Mi smo zapravo sitna fizička bića, a planete su velika duhovna bića, neusporedivo moćnija od nas. Pa tako na primjer, imamo planete koje su vrlo okrutne (Mars – rat, Saturn – mučenje, Rahu – šokovi, konfuzija, manipulacija, Ketu – agresivnost veća od Marsove), kao i one blage ( Jupiter – mudrost, duhovnost, znanje,Venera – brak, partnerstvo, Merkur – prijateljstvo, poduzetništvo).

GP 1

Mantre su zvuci koji dolaze iz tradicija velikih duhovnih majstora i imaju ulogu da šire svijest i dovode frekvenciju svijetla u naš živčani sustav. Čakre su energetski vrtlozi, tj. vrata kroz koja ulazimo u viša stanja svijesti. Energija kreće iz prve čakre, čuvena energija kundalini, ili životna snaga, i uspinje se preko druge, treće, četvrte, pete i šeste čakre, sve dok se ne spoji s transcendentalnoj svijesti u sedmoj čakri, na vrhu glave.